Cautare

1119 de rezultate pentru "codul judetelor" (2.72 secunde)
Este vorba ca in Parlament Codul Penal si Codul de procedura penala sa fie adoptate pana la sfarsitul lui iunie si mai avem doua probleme cu legea finantarii partidelor politice si legea privind agentia de integritate", a spus Boc.
El a abolit califatul in martie 1924, scolile religioase au fost desfiintate, la fel si legea musulmana (Sharia), care a fost inlocuita de codul civil elvetian, codul penal italian si codul comercial german.
La dezbaterea organizata in Sala Mare a Prefecturii judetului au participat, alaturi de deputatul PNL George Dragomir, Mihai Voicu, presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, reprezentanti ai ONG-urilor din Constanta, profesori universitari, personalitati locale, reprezentanti ai mass-media.
Ce este codul canonic catolic al UE? ... Codul canonic catolic insa, trebuie ca e cel de care se servea inchizitia pentru a arde pe rug eretici si vrajitoare si unde trebuia sa dovedesti tu nevinovatia si nu inchizitorii - vinovatia.
Trei formatiuni politice, PNL, PSD si PC, au decis sa solicite intrunirea Comisiei pentru Codul electoral si dezbaterea in regim de urgenta a proiectelor privind introducerea votului uninominal.
Presedintele tineretului liberal din sectorul 2 al Capitalei, Florin Nelciu, a declarat in fata Palatului Cotroceni ca i-au adus presedintelui un papion, care "reprezinta un semn de distinctie si de diplomatie, sa nu uite ca trece de prerogativele pe care Constitutia i le-a dat", precum si Codul bunelor maniere in Europa, o carte care in opinia sa ii este "folositoare" lui Traian Basescu pentru ca "are nevoie de asa ceva".
El a amintit ca Executivul a decis sa retraga din Parlament Codurile, precizand ca este vorba despre Codul penal, Codul de procedura penala, Codul de procedura civila si Legea de executare a pedepselor.
In solicitarea trimisa Biroului Permanent de liderul grupului parlamentar al PD-L, Mircea Toader, se solicita adoptarea urmaririi penale impotriva deputatului liberal Calin Popescu-Tariceanu pentru savarsirea infractiunilor de subminare a economiei nationale, prevazuta la articolul 165 din Codul Penal si de abuz in serviciu contra intereselor publice, prevazuta de articolul 248 din Codul penal prin incheierea acordului cu Sterling.
Presedintele PSD Mircea Geoana a afirmat, luni, dupa BPN, ca adevaratul test al coalitiei nu il reprezinta asumarea raspunderii guvernamentale pe codul educatiei, demers care ar reprezenta o tema parazita si un pretext de rupere a coalitiei si s-a declarat surprins de anuntul premierului Emil Boc.
Codul Muncii garanteaza concediul platit Daca va trimite bugetarii in concediu fara plata, guvernul va incalca legislatia in domeniu, si anume Codul Muncii.
Traian Basescu forteaza PD-L sa se ambitioneze cu codul elaborat la Cotroceni de Mircea Miclea, in detrimentul elevilor, profesorilor si al intregii societati romanesti.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe mult hulita Ordonanta de Urgenta 58 din 2010 a Guvernului, act normativ a carui aplicare haotica stiti bine la ce isterie generala a condus, la ce balbaiala in aplicarea ei si la ce umilinte pentru bietul contribuabil, ca o alta veritabila "stihie a naturii", tot un proiect de modificare prin Ordonanta de Urgenta a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal ameninta sa se pravaleasca bolovanos peste capul nostru.
Premierul va discuta cu grupurile Coalitiei daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe Codul Muncii.
Guvernul a publicat schimbarile aduse normelor metodologice la Codul Fiscal, prin HG nr. ... Noile norme modifica retroactiv anumite aspecte din Codul Fiscal.
"Un element nou este pe care il aduce Codul Muncii este cel legat de stabilirea obiectivelor individuale de performanta ale angajatului si de criteriile de evaluare a angajatului in functie de performanta, scrise clar in contractul de munca.
Ultima misiune a maurul ui Boc!Dupa ce motiunea opozitiei pe Codul Muncii va fi re spinsa, premierul va face o miscare surpriza.
286/2009 privind Codul penal referitor la confiscarea produselor, instrumentelor si altor bunuri aflate in legatura cu criminalitatea. ... Actul normativ, inițiat de guvern, modifica si completeaza Codul penal si Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, vizand transpunerea art.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
"Codul Rutier: ... cele care vizeaza cuantumul amenzilor si cele care vizeaza perioadele sensibil marite de suspendare a permisului de conducere auto in cazul unor abateri de la Codul Rutier.
google-analytics.com